ADHD

ADHD

ADHD? Jij? Nee joh, jij bent helemaal niet druk!

Een uitspraak die ik vaker hoor als ik vertel dat ik ADHD medicatie gebruik… En het klopt, ik ben helemaal niet druk. Mijn hoofd is druk 😉 Mijn hoofd gaat dus dag en nacht door op deze manier….

Cotton eye Joe, Cotton eye Joe…i’ve been married long time ago…Jee, wie waren dat ook alweer? ik word echt oud! Oh, morgen moet ik ook even naar de apotheek. Heb ik nog boter in huis? Straks even kijken!

Poesje mauw, kom eens gauw…

Lieve? wat doet Lieve? oh niks…okee…. Berend botje ging uit varen, Cotton eye Joe, Cotton eye Joe…

He, ik word helemaal gestoord van dat liedje! Oh kijk! de buurvrouw met haar puppy 🙂 Pisbeest! blaft verdorie de halve nacht de hele buurt wakker. Ze zouden een snuitbandje moeten bedenken voor die puppy. Volgens mij kunnen mensen van die leeftijd beter geen puppy meer nemen…maar, anders is ze ook zo alleen. Hij is wel schattig

Hondje blaf, waf waf waf….getver! Hou op hoofd!!!

Man wat rijd die idioot hard door de straat! Levensgevaarlijk! die gast moeten ze het rijbewijs afpakken! Oh ja, ik moet ook mijn rijbewijs verlengen! Niet vergeten, afspraak maken bij het gemeentehuis.

Jeetje, ik word echt oud! Alweer 10 jaar mijn rijbewijs…ja, die rij-instructeur was echt een oetlul!

Oerend hard…oh no!

Oh, kind stinkt…’Kom Lieve, even een schone broek’

“Loopt naar boven, ziet de volle wasmand”

Oh, ik zal eerst even een was draaien, waar is de wasmand? Kak, ding staat nog vol, eerst even de was opvouwen. “vouwt een was weg en legt dit in de kast terwijl ze zingt ‘Altijd is kortjakje ziek, dansen Lieve! Broek broek broehoeeeek, doe je onderbroek maar aan….’

Jee, wat een kaklucht hier! oh ja! schone luier!

“Geeft kind een schone luier, knipt meteen ook maar de nagels van kind en sorteert alle sokken op maat, vergeet was te draaien, loopt met kind naar beneden”

He, verdorie! Vergeet ik die was! ‘kom Lieve, we gaan de wasmachine aanzetten! Mag jij op het knopje drukken :)’

“Samen weer naar boven, sorteert de was, zoekt de inmiddels lege wasmand, sjouwt naar boven, zet wasmachine aan en ruimt de logeerkamer ook meteen maar even op”

Kleine wasjes, grote wasjes….laat maar lekker draaien. Oh, wasparfum….daar zou ik nog een blog over schrijven…even een leuke foto maken!

“Haalt halve huis overhoop om een leuke foto te maken van een stylish volle wasmand met een fles wasparfum”

The eye of the tigerrrrrr

ff twitter checken…oh kijk, wat lief! hij vind me een kanjer! Kanjer…stroopwafel, koek…hmmmm koek, oh nee…pas een beetje op je lijn. ooooh hij noemt me kanjer…ik denk dat hij me dik vind, anders noem je iemand toch geen kanjer?! Stroopwafel…eigenlijk heb ik liever een frikandel speciaal…

Is het al etenstijd? shoot! het is al half 6! Wat moet ik maken???? Alweer vlees vergeten uit de vriezer te halen! Wat ben ik ook een gaar konijn! Nou ja, dan zal ik ’the Mr’ maar ff lief aankijken…

‘Mich??? lief? Wil jij asjeblieft patat halen? Ik wil graag een frikandel speciaal…alweer vergeten het vlees uit de vriezer te halen!’

hmmmmmm lekker, stroopwafel!

“Dekt de tafel, heeft geen trek meer want: doodop en heeft niks gedaan. Wel een hoofd vol liedjes en onzin ;)”

ADHD…komt in vele vormen

“Bons uit haar fysieke onrust nog maar even in het kapot pulken van haar nagels, velletjes, wimpertjes, pukkeltjes en sjort nog even een paar ‘gekke’ haren uit haar hoofd want deze voelt niet okee”

Kak…weer een kale plek! zou ik niet meer doen! Help!!!!

Ik ben zo blij met mijn ADHD medicatie 😉

Eindelijk een beetje structuur in mijn hoofd en in mijn dagen

 

3 gedachten over “ADHD

 1. Wat gek eigenlijk wat we toch allemaal in de hersenpan van ons hebben zitten en niemand die het ziet! Ik denk dat veel mama’s al chaos in hun hoofd hebben sowieso, maar als je dan ook nog eens extra chaos hebt door een vorm van ADHD dan lijkt me dat erg pittig!
  Als je toch eens een opendeurdag kon organiseren in je brein, dan snapten mensen het misschien ook sneller!

 2. Hahaha… oh ik kom niet meer bij… of ik mezelf zie, hoor…. zooooooo herkenbaar!!! Gelukkig kun je er nog lollig over schrijven. Ik vind zulke zelfspot heerlijk!
  Groetjes Arina

 3. Hoi Bonnie,

  Ik herken dit maar al te goed…. heb zelf ADD en dochterlief ook…had zelf altijd gestructureerde chaos maar dat was ik de laatste tijd ook kwijt dus toch maar aan de tabletten…. wat een wereld aan verschil😂
  Al hoewel het soms nog vreselijk onrustig kan zijn maar, dat heeft ook weer andere reden😉
  Dus heb van die dagen dat ik gewoon in mijn hoofd door stuiter…. en een ander ziet het niet of begrijpt het niet…..
  Ik zeg vaak hoe mijn huis soms er van binnen uit ziet is mijn hoofd ook die dagen😁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: