Hallo nieuw huis, hallo toekomst

Hallo nieuw huis, hallo toekomst

Hey allemaal,

Dat is lang geleden he?!

Ik schrik er zelf gewoon van dat ik al zo ontzettend lang niks uit mijn vingertoppen heb gekregen! Maar alles heeft natuurlijk eigen prioriteiten en bloggen viel daar even niet onder πŸ˜‰ Verhuizen, dat was prio nummer 1 en dat hebben we dus gedaan.

4 december 2019 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis en 18 december zijn we verhuisd. Jullie kunnen je vast voorstellen dat dat even pittig was πŸ˜‰ Maar voor ons voelde het luxe, royaal de tijd, wel 2 hele weken…onze vorige verhuizingen vonden namelijk altijd binnen een weekend plaats. Dubbele maandlasten zitten we niet op te wachten…maar dit is ons eerste echte, eigen huis…een koophuis, echt helemaal van ons samen.

Een nieuwe start, schuldenvrij! Al die jaren zuinig leven, heeft geloond. We kochten een lief huis in een heerlijk rustige straat met de leukste buren. Binnen een half jaar tijd spaarden we de kosten koper en een leuk bedrag om te klussen bij elkaar. Weer even afzien maar we wisten waarvoor πŸ™‚

En nu wonen we, de meeste dozen zijn uitgepakt, bijna alles heeft een plekje gevonden. Het prachtige laminaat is gelegd, de muren boven geschilderd. De plannen zijn gemaakt voor de rest van het interieur, want alles wat hier staat gaat weg! We willen eindelijk het huis van onze dromen, met onze eigen spullen en naar onze eigen smaak. Dat gaat natuurlijk niet in een keer…dus we gaan weer even sparen πŸ˜› In januari heb ik alles gekocht wat mijn hartje wenste…voor het eerst een heel salaris helemaal opgemaakt πŸ˜‰ Lingerie, nieuwe kleding, een soundbar voor ’the Mr’.

En toen was het geld weer even op πŸ™‚

Natuurlijk breken dan de veren van de bank πŸ˜‰ We willen sowieso een andere bank, want deze is veel te groot voor dit huis….maar nu moeten we echt nog even geduld hebben! ‘The Mr’ mag dus zijn kontje parkeren op een gedeukte bank tot ik de gedroomde chesterfield bij elkaar heb πŸ™‚ Eigenlijk willen we gewoon alle meubels vervangen en nog een nieuwe keuken ook. De tegels van het toilet beneden wil ik er ook uit hebben… Ik krijg mijn portugese tegeltjes met betonstuc πŸ˜‰

Voorafgaand aan het verhuizen heb ik flink hard gewerkt, de autist in mij moest alles zelf schoonmaken… Uiteindelijk moest ik toch wat hulp vragen, omdat mijn lichaam niet meer kon. En na het verhuizen moest er nog flink geklust aan het laminaat…de feestdagen kwamen nog tussendoor, het oude huis moest leeg en schoon. Dan komt er veel troep uit een huis hoor! Ik had al zoveel weggedaan dat ik het idee had dat ik in een leeg huis zou komen maar er moest nog veel meer weg!

Ik heb mezelf weer flink overschat in ieder geval…

Want na de feestdagen werd ik een beetje ziek, verkouden, koortstig, een algeheel gevoel van ongemak. Maar ja, nog lang niet klaar…dus doorzetten en niet piepen. Toen kwam er hoofdpijn, gruwelijk, gillende hoofdpijn…een stijve nek, zere gewrichten… Spanning die allemaal opgeslagen werd in mijn lijf. De nachtmerries, het niet meer kunnen slapen, nog meer pijn.

En toen werd ik wakker en kon ik niet meer bewegen….

Mijn hart klopte als een bezetene en ik had vreselijk paniek. Het voelde alsof ik dood zou gaan op dat moment….

Dus ik zat weer bij de huisarts…met al mijn vage klachten…

Diagnose: Oververmoeid!

Wat een flater! Oververmoeid, deze jonge vrouw…hoe dan?!

Ik ben een beetje boos op mezelf, op mijn lijf en op mijn hoofd. Ik heb weer niet goed geluisterd naar mezelf, alle grenzen overschreden…

Ik was zo hard aan het vallen, weer het diepe gat in, dat ik al wou stoppen met therapie. Gelukkig zitten ze me achter de broek en moest ik wel nieuwe afspraken maken πŸ˜‰ Maar ik ben zo moe! Ziek van vermoeidheid, ik doe al 2 weken niks anders dan zo weinig mogelijk en proberen te ontspannen. Vasthouden aan het dag en nachtritme, maar toch zit de klem nog in mijn kaken en staan mijn schouders naast mijn oren…

Breathe in and breathe out…

Het komt goed…

Ooit πŸ˜‰

Ooit ga ik ook weer regelmatig bloggen en krijg ik weer inspiratie voor leuke dingen πŸ™‚ Ooit ga ik stoppen met klagen, ooit ga ik mijn grenzen beter bewaken, ooit word ik weer een leuk mens πŸ™‚

Bonsje

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: